...Общи условия за ползване. (прочетете преди използване)

Submitted by apenev on Thu, 02/16/2012 - 19:56

...Общи условия за ползване

 

Моля, не използвайте този сайт в случай, че не сте съгласни с условията по-долу. Този сайт е разработен и администриран от "ACCOUNT-EXPERT".

Напомняме ви, че всеки регистриран потребител се съгласява с посочените по-долу условия. Потребителите се задължават да спазват следните правила, отнасящи се до писането във форума на сайта:

 1. Всички въпроси / отговори на "ACCOUNT-EXPERT" трябва да бъдат писани на кирилица. Постовете, които са написани на латиница, ще бъдат изтривани.
 2. Потребителите се съгласяват, че администраторите на "ACCOUNT-EXPERT" имат право да изтрият, редактират или преместят всяка тема по всяко време и по свое усмотрение.
 3. Потребителите се съгласяват да не публикуват оскърбителни, заплашващи, оскверняващи съобщения или такива, съдържащи порнографски материали или връзки към тях; както и всякакви съобщения, които могат да нарушат съществуващите закони на Република България. Опитите за публикуване на такива съобщения могат да доведат до вашето незабавно отстраняване от форума. IP адресите на авторите на всички съобщения се съхраняват с тази цел.
 4. Потребителите се съгласяват да не публикуват във форума съобщения с рекламен характер или връзки към рекламни материали. Опитите за публикуване на такива съобщения ще доведат до блокиране на вашата регистрация и забрана за повторно регистриране.
 5. Потребителите се съгласяват, че въведената от тях информация ще се съхранява в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде разкрита на трети лица без тяхно изрично разрешение. "ACCOUNT-EXPERT" не носи отговорност за действията на хакери, които могат да доведат до такива действия.
 6. Вашите данни, включително вашият е-mail се използват само за потвърждаваме на регистрацията и паролата ви ( и за изпращане на нова парола, ако я забравите ).
 7. С публикуване на текстови и/или снимкови материали, авторските права върху тях стават изключителна собственост на сайта "ACCOUNT-EXPERT".
 8. Копиране на целия сайт или на части от съдържанието му е възможно само след изрично предварително разрешение от "ACCOUNT-EXPERT".
 9. Цялата информация, документи и илюстрации публикувани на този сайт са собственост на "ACCOUNT-EXPERT". Използването им е разрешено само при условие на стриктно спазване на авторските права. Публикуваните материали могат да се използват само за лични цели.
 10. Ако имате нужда от съвет или допълнителни инструкции във връзка с ползването на услугите по нашия сайт, можете да се свържете директно с нас. Потребителите на този сайт използват предоставената в него информация на своя собствена отговорност.
 11. Във връзка с публикуването на материали в сайта, "ACCOUNT-EXPERT" не носи никаква отговорност за последиците, свързани по какъвто и да е начин с достъпа ви до този сайт или използването на информация, публикувана в него.
 12. "ACCOUNT-EXPERT" не носи отговорност при прекратяване дейността на сайта, за поява на вирусни атаки или повреди в работата на сървъра, на който е позициониран уебсайтът, както и за каквито и да е технически проблеми, свързани с хостинга.
 13. Този сайт съдържа линкове и информация, която ви препраща към други сайтове. Предоставянето на такива не означава, че "ACCOUNT-EXPERT" одобрява публикуваното в тях съдържание. "ACCOUNT-EXPERT" не поема отговорност за съдържанието на информацията, публикувана на тези сайтове, включително и за евентуални вреди по какъвто и да е начин. Линковете към други сайтове са предоставени единствено с цел удобство на потребителите. Вие приемате и използвате тези сайтове на своя собствено отговорност.
 14. Вие като потребители на този сайт носите отговорност по отношение на съдържанието и верността на информацията, която изпращате и публикувате на сайта на "ACCOUNT-EXPERT”. Потребителите дават на "ACCOUNT-EXPERT" своето съгласие, че такава информация и данни могат да бъдат съхранявани и използвани за статистически анализи или други специфични цели. В частност, "ACCOUNT-EXPERT" си запазва правото да използва съдържанието на такива съобщения, включително идеи, изобретения, проекти, техники и опит, които се съдържат в тях, за различни цели, свързани с разработване или маркетинг на продукти и услуги, както и да предоставя тази информация на трети страни, без каквито и да е ограничения.

При всеки случай, когато потребителите /както местни, така и чуждестранни/ посещават този сайт или свалят информация от него, трябва да знаят, че носят отговорност съобразно местното законодателство, законодателството на Република България.

След натискане на бутона "Създаване на нов профил", Потребителят подтвърждава своето съгласие с изброените по-горе условия на "ACCOUNT-EXPERT".